2010-11-02 14:33:02• hírek • Póti Orsolya

Újra koncertek a Zamfirescuban

Bizonyára sokan hiányolták a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központban zajló koncerteket és előadásokat. Néhány hétig tartó felújítási munkálatok után, november 6-tól újra szeretettel várják a rock és egyéb stílusok kedvelőit.

A G.M. Zamfirescu Kulturális Központ sajtóreferense, Maria Magdalena Matei elmondása szerint, szükségszerű volt a központ felújítása, mert már tíz éve annak, hogy renoválási munkálatok zajlottak az épületben. Két hét alatt sikerült az épület elavult tetőszerkezetét megjavítaniuk, valamint a koncertterem is új színt kapott.

Az elmúlt években a központ koncertterme már szeptembertől zsúfolásig volt a zenekedvelő közönséggel, míg idén csak november 6-tól veszi kezdetét az előadás- és koncertsorozat. Mindez azért alakult így, mert a központ vezetősége önerőből fedezte a teljes felújítási munkálat költségét.

A "G.M. Zamfirescu" szombat este 20 órától újra szeretettel várja a rock zene kedvelőit. A jó hangulatról a szatmári SMOG zenekar és a bukaresti Bolthold együttes fog gondoskodni.

A koncertterem november 13-án egy zenés színdarabnak ad otthont, november 27-én pedig a Crimson és a Stand Alone együttesek várják a közönséget. A decemberi hónapban is fantasztikus koncertes esteket szerveznek, többek között a Chrismas Rock 2010 megrendezésére összpontosítanak a szervezők, amely idén két estére szóló programot ígér. - tájékoztatta portálunkat Maria Magdalena Matei.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: